Meer weten?

Wij staan je graag te woord,
neem vrijblijvend contact met ons op.
Via info@contentvoorbedrijven.nl
of bel naar 06-50404114

Content pakketten voor bedrijven

Waarom is content zo belangrijk? Omdat je met goede content gezien wordt, en herkent wordt. Online gebruik maken van goede content is de sleutel tot een succesvol online zichtbaar bedrijf. Meer weten over wat content voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees deze blog. 

Waarom content plaatsen op social media?

Over de gehele wereld zijn er zo’n 3,2 miljard mensen op social media. Als je dit uitrekent  is dat: 42% van de wereldbevolking! En dat wordt alleen maar meer. Facebook is het grootste platform maar ook Instagram, Snapchat en TikTok nemen groeien snel. Wanneer jij als je bedrijf zichtbaar bent op deze platformen zul je sneller je doelgroep bereiken en overtuigen van jouw diensten of producten.

Door het plaatsen van bijvoorbeeld blogs of video’s op je tijdlijn krijg je volgers. Die volgers hebben ook weer volgers en zo groeit jouw online social media pagina. Het belangrijkste is dat je het goed en consistent doet. En daar helpen wij een handje bij.

De verschillende soorten content pakketten voor bedrijven?

Content voor bedrijven biedt totaal 3 verschillende content mix pakketten. Wanneer je bijvoorbeeld zelf al een tekstschrijver en grafisch vormgever in dienst hebt, kun je ervoor kiezen om alleen een video pakket af te nemen.

Er zijn tal loze vormen te bedenken van online content zoals video, animatie, een podcast, nieuwsbrief, infographics, blogs enz.  Wil je alle vormen van online content lezen? Wij hebben alle vormen van online content op een rijtje gezet in deze blog.

Waarom is online content dan zo belangrijk?

Hieronder beschrijven we een aantal redenen waarom online content voor jouw bedrijf belangrijk kan zijn. Het is belangrijk om te weten dat dit bij elk bedrijf en in elke branche weer net even anders kan zijn. Content voor bedrijven kijkt altijd welke effecten de content voor jouw bedrijf kan hebben.

  • Wordt herkend online
  • Krijg online fans en volgers
  • Krijg meer conversie
  • Verhoogt het aantal bezoekers op je website
  • Je netwerk vergeet je nooit meer

GRATIS TIPS ONTVANGEN?

Wil je elke maand gratis tips en inspiratie ontvangen over online content? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

De Algemene Voorwaarden en privacy- en Cookiebeleid van Content voor bedrijven zijn van toepassing.

Onze voordelen op een rij

✔ Vast bedrag per maand
✔ Unieke en op maat gemaakte content
✔ Duidelijke afspraken
✔ Een content team wat met jou meedenkt